Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/50729
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Phạm, Thị Duy Phương | |
dc.date.accessioned | 2023-12-20T02:42:09Z | - |
dc.date.available | 2023-12-20T02:42:09Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=315191 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/50729 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Kinh tế và Dự báo - 2021 - no.6 - tr.93-96 - ISSN.0866-7120 | en |
dc.subject | Tạp chí Kinh tế và Dự báo | en |
dc.title | Các nhân tố ảnh hưởng đến chất lượng dịch vụ nhà hàng tại quận Tân Phú. Tp. Hồ Chí Minh = Factors impacting service quality of restaurants in Tan Phu district. Ho Chi Minh City | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv139S62021093.pdf | 5.11 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 50
1
checked on Dec 23, 2024
Download(s)
3
checked on Dec 23, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.