Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/50455
Title: Dị vật dạ dày dạng khối bã thức ăn: Đặc điểm lâm sàng, nội soi và kết quả điều trị qua nội soi dạ dày bằng dụng cụ cải tiến
Authors: Nguyễn, Xuân Quýnh
Lê, Thị Ánh Tuyết
Keywords: Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2021 - no.2 - tr.73-76 - ISSN.1859-1868
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318340
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/50455
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv46V500S22021073.pdf
  • Size : 695,89 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.