Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/50193
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHồ, Thanh Binh
dc.contributor.authorVũ, Thị Thanh Đào
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Cúc Hương
dc.date.accessioned2023-12-15T07:19:52Z-
dc.date.available2023-12-15T07:19:52Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318670en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/50193-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.09 - tr.74 - 80 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleỨng dụng tạo màng của bột huyền trong bảo quản xoài ba màu [Mangife raindica L.] cắt láten
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S092021074.pdf5.53 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.