Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49781
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Văn Hiếu
dc.contributor.authorVũ, Thị Bích Hồng
dc.contributor.authorĐặng, Thị Ngọc Dung
dc.contributor.authorĐoàn, Mai Phương
dc.contributor.authorNguyễn, Xuân Đạt
dc.date.accessioned2023-12-15T07:15:14Z-
dc.date.available2023-12-15T07:15:14Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=319158en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49781-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.04 - tr.1-7 - ISSN.2354-080Xen
dc.subjectTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)en
dc.titleNghiên cứu sản xuất một số chủng vi khuẩn dạng đông khô trong kiểm tra chất lượng xét nghiệm vi sinhen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv251V140S042021001.pdf249.41 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.