Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49501
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNgo, Thi Thuong
dc.contributor.authorTran, Thi Thuy Dung
dc.contributor.authorChu, Thi Thanh
dc.contributor.authorNguyen, Thi Hong Hanh
dc.contributor.authorLe, Thi Thu Huong
dc.date.accessioned2023-12-15T07:13:22Z-
dc.date.available2023-12-15T07:13:22Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318810en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49501-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.7 - tr.964-974 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học nông nghiệp Việt Namen
dc.titleGiấy được làm từ bã mía và các sản phẩm bằng sả: Tổng hợp và tính chấten
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv169V19S072021964.pdf
  • Size : 1,28 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.