Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49501
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNgo, Thi Thuong
dc.contributor.authorTran, Thi Thuy Dung
dc.contributor.authorChu, Thi Thanh
dc.contributor.authorNguyen, Thi Hong Hanh
dc.contributor.authorLe, Thi Thu Huong
dc.date.accessioned2023-12-15T07:13:22Z-
dc.date.available2023-12-15T07:13:22Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318810en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49501-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.7 - tr.964-974 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học nông nghiệp Việt Namen
dc.titleGiấy được làm từ bã mía và các sản phẩm bằng sả: Tổng hợp và tính chấten
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv169V19S072021964.pdf1.28 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

36
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.