Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49480
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Thị Phương Thảo
dc.contributor.authorNguyễn, Vĩnh Hoàng
dc.contributor.authorLê, Minh Nguyệt
dc.contributor.authorVũ, Hồng Sơn
dc.date.accessioned2023-12-15T07:13:14Z-
dc.date.available2023-12-15T07:13:14Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318693en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49480-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.6 - tr.782-794 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học nông nghiệp Việt Namen
dc.titleDầu hạt chè (Camellia sinensis O. Kuntze) - Tổng quan về tính chất hoá lý và khả năng ứng dụng trong công nghiệp thực phẩmen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv169V19S062021782.pdf513.47 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

23
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.