Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49472
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Lâm Đoàn
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thanh Thủy
dc.date.accessioned2023-12-15T07:13:11Z-
dc.date.available2023-12-15T07:13:11Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318686en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49472-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.6 - tr.717-725 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học nông nghiệp Việt Namen
dc.titleĐánh giá tiềm năng probiotic của Lactobacillus plantarum và thử nghiệm bổ sung trong đồ uống nước ổien
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv169V19S062021717.pdf549.57 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.