Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49465
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị My
dc.contributor.authorNguyễn, Quổc Huy
dc.contributor.authorNguyễn, Thúy Hiền
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Quảng
dc.date.accessioned2023-12-15T07:13:07Z-
dc.date.available2023-12-15T07:13:07Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=326185en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49465-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesMôi trường - 2021 - no.CD3 - tr.57-62 - ISSN.1859-042Xen
dc.subjectMôi trườngen
dc.titleSự phân công lao động trong quá trình thu nhận và chế biến thức ăn ở mối Odontotermes hainanensis (isoptera: macrotermitinae)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv359SCD32021057.pdf
  • Size : 3,41 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.