Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49348
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVõ, Thị Kim Hạnh
dc.contributor.authorMai, Thị Tuyết Nga
dc.date.accessioned2023-12-15T07:05:18Z-
dc.date.available2023-12-15T07:05:18Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=320162en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49348-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2021 - no.10 - tr.82-91 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleNghiên cứu thực trạng nhiễm vi sinh vật của nước uống đóng chai tại các cơ sở sản xuất trên địa bàn tỉnh Khánh Hòaen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S102021082.pdf8.76 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 23, 2024

Download(s)

2
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.