Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/48670
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDương, Công Bằng
dc.contributor.authorHoàng, Thị Thái Hòa
dc.contributor.authorLê, Thanh Bồn
dc.contributor.authorNguyễn, Kim Chi
dc.date.accessioned2023-12-15T03:40:28Z-
dc.date.available2023-12-15T03:40:28Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=319438en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/48670-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học - Trường Đại học Huế - 2021 - no.3A - tr.87-98 - ISSN.2588-1191en
dc.subjectTạp chí khoa học - Trường Đại học Huếen
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của dạng phân kali và lưu huỳnh đến cây cà phê chè giai đoạn kinh doanh trên đất bazan tại Lâm Đồngen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv469V130S3A2021087.pdf
  • Size : 550,92 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.