Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/48531
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuub, Lelieveld
dc.contributor.authorVương, Bảo Thy
dc.date.accessioned2023-12-15T03:39:31Z-
dc.date.available2023-12-15T03:39:31Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318533en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/48531-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cửu Long) - 2021 - no.21 - tr.56-64en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cửu Long)en
dc.titleTại sao cần hòa hợp toàn cầu các quy định về thực phẩm và phương pháp triển khai hoạt độngen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv484S212021056.pdf4.42 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.