Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/48428
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVõ, Ngọc Chi
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Phượng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ánh Tuyết
dc.contributor.authorĐinh, Anh Khoa
dc.contributor.authorPhan, Bích Tuyền
dc.contributor.authorHoàng, Diễm Hằng
dc.contributor.authorLê, Thị Thủy
dc.contributor.authorKha, Chấn Tuyền
dc.date.accessioned2023-12-15T03:37:11Z-
dc.date.available2023-12-15T03:37:11Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=320843en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/48428-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp và Phát triển (ĐH Nông Lâm TP. Hồ Chí Minh) - 2021 - no.2 - tr.62-68 - ISSN.2615-9503en
dc.subjectNông nghiệp và Phát triển (ĐH Nông Lâm TP. Hồ Chí Minh)en
dc.titleKhảo sát khả năng sinh bacteriocin của vi khuẩn lactic phân lập trên nem chua Thủ Đứcen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 2615-9503S22021062.pdf
  • Size : 636,29 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.