Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/48427
Title: Tối ưu hoá điều kiện trích ly flavonoids từ lá diếp cá
Authors: Phan, Minh Phụng
Nguyễn, Thị Diễm Phúc
Nguyễn, Hữu Phúc
Võ, Thị Tường Vi
Vũ, Thùy Anh
Keywords: Nông nghiệp và Phát triển (ĐH Nông Lâm TP. Hồ Chí Minh)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Nông nghiệp và Phát triển (ĐH Nông Lâm TP. Hồ Chí Minh) - 2021 - no.2 - tr.51-61 - ISSN.2615-9503
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=320842
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/48427
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
2615-9503S22021051.pdf663.4 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.