Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/48427
Title: | Tối ưu hoá điều kiện trích ly flavonoids từ lá diếp cá | Authors: | Phan, Minh Phụng Nguyễn, Thị Diễm Phúc Nguyễn, Hữu Phúc Võ, Thị Tường Vi Vũ, Thùy Anh |
Keywords: | Nông nghiệp và Phát triển (ĐH Nông Lâm TP. Hồ Chí Minh) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Nông nghiệp và Phát triển (ĐH Nông Lâm TP. Hồ Chí Minh) - 2021 - no.2 - tr.51-61 - ISSN.2615-9503 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=320842 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/48427 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2615-9503S22021051.pdf | 663.4 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.