Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47675
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐàm, Thị Thu
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Kiều Anh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thanh Phương
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng Hạnh
dc.contributor.authorNguyễn, Thành Đạt
dc.date.accessioned2023-12-15T03:20:21Z-
dc.date.available2023-12-15T03:20:21Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321139en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47675-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2021 - no.2 - tr.160-170 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectKiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleĐịnh lượng đồng thời notoginsenoside R1 và ginsenoside Rg1, Rb1, Re trong thực phẩm bảo vệ sức khỏe bằng HPLC-DAD = Simultaneous determination of notoginsenoside R1 and ginsenosides Rg1, Re, Rb1 in dietary supplements by HPLC-DADen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 2615-9252V4S22021160.pdf
  • Size : 1,88 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.