Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47671
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrương, Huỳnh Anh Vũ Nguyễn Hoàng Khuê Tú
dc.contributor.authorHuỳnh, Yên Hà
dc.contributor.authorChu, Vân Hải
dc.contributor.authorNguyễn, Anh Đức
dc.date.accessioned2023-12-15T03:20:20Z-
dc.date.available2023-12-15T03:20:20Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321136en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47671-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2021 - no.2 - tr.126-136 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectKiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleĐặc điểm kháng kháng sinh nhóm Quinolone của Salmonella spp. sinh beta-lactamase phân lập từ thịt tươi sống trên địa bàn thành phố Hồ Chí Minh = Characteristics of quinolone and beta-lactam antibiotic resistance in Salmonella isolated from raw meat in Ho Chi Minh Cityen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
2615-9252V4S22021126.pdf839.33 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.