Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47670
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrương, Thị Thanh Dung
dc.contributor.authorNguyễn, Minh Trí
dc.date.accessioned2023-12-15T03:20:19Z-
dc.date.available2023-12-15T03:20:19Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321134en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47670-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2021 - no.2 - tr.109-114 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectKiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleThành phần hoá sinh, hoạt tính chống oxy hoá và kháng khuẩn in vitro của cây khổ qua rừng (Momordica charantia var. abbreviata Ser.) = Biochemical compositions, antioxidant activity, and in vitro antibacterial activity of extract from wild bitter melon (Momordica charantia var. abbreviata Ser.)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 2615-9252V4S22021109.pdf
  • Size : 299,97 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.