Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47584
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Kiên
dc.contributor.authorCù, Thị Thiên Thu
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Tuyết Lê
dc.contributor.authorLê, Việt Phương
dc.date.accessioned2023-12-15T03:19:41Z-
dc.date.available2023-12-15T03:19:41Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321028en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47584-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học công nghệ Chăn nuôi - 2021 - no.122 - tr.15-33 - ISSN.1859-0802en
dc.subjectKhoa học công nghệ Chăn nuôien
dc.titleNghiên cứu sử dụng bột sắn và bã sắn được làm giàu protein trong thức ăn hỗn hợp hoàn chỉnh nuôi vỗ béo bòen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv25S1222021015.pdf
  • Size : 10,21 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.