Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47578
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Duy
dc.contributor.authorĐào, Anh Tiến
dc.contributor.authorMai, Hương Thu
dc.contributor.authorVương, Thị Lan Anh
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Liên
dc.date.accessioned2023-12-15T03:19:38Z-
dc.date.available2023-12-15T03:19:38Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321022en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47578-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học công nghệ Chăn nuôi - 2021 - no.121 - tr.41-54 - ISSN.1859-0802en
dc.subjectKhoa học công nghệ Chăn nuôien
dc.titleXác định mức protein thích hợp trong thức ăn cho ngan Sen nuôi sinh sảnen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv25S1212021041.pdf
  • Size : 11,95 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.