Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47575
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Quang
dc.date.accessioned2023-12-15T03:19:37Z-
dc.date.available2023-12-15T03:19:37Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321013en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47575-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học công nghệ Chăn nuôi - 2021 - no.121 - tr.2-21 - ISSN.1859-0802en
dc.subjectKhoa học công nghệ Chăn nuôien
dc.titleCải thiện năng suất, chất lượng cây thức ăn gia súc và hướng nghiên cứuen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv25S1212021002.pdf
  • Size : 22,19 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.