Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47575
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Quang
dc.date.accessioned2023-12-15T03:19:37Z-
dc.date.available2023-12-15T03:19:37Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321013en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47575-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học công nghệ Chăn nuôi - 2021 - no.121 - tr.2-21 - ISSN.1859-0802en
dc.subjectKhoa học công nghệ Chăn nuôien
dc.titleCải thiện năng suất, chất lượng cây thức ăn gia súc và hướng nghiên cứuen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv25S1212021002.pdf22.19 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.