Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47494
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐặng, Hồng Quyên
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hạnh
dc.contributor.authorPhạm, Mạnh Cường
dc.date.accessioned2023-12-15T02:10:18Z-
dc.date.available2023-12-15T02:10:18Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=320680en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47494-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2021 - no.266 - tr.56 - 60en
dc.subjectKhoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleHiệu quả của việc bổ sung chế phẩm Allzyme thảo dược đến sức sản xuất thịt gà F1 (MíaxLương Phượng)en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv345S2662021056.pdf5.39 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.