Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47201
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐỗ, Văn Thịnh
dc.contributor.authorTrần, Thị Mai Hương
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Biên Thùy
dc.contributor.authorCao, Thị Linh Chi
dc.contributor.authorLê, Văn Khôi
dc.date.accessioned2023-12-15T02:07:58Z-
dc.date.available2023-12-15T02:07:58Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321927en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47201-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Hùng Vương) - 2021 - no.22 - tr.72-79 - ISSN.2354-0850en
dc.subjectKhoa học (Đại học Hùng Vương)en
dc.titleẢnh hưởng của các mức protein khác nhau trong thức ăn tới sinh trưởng của cá trắm cỏ (Ctenipharyngodon idellus) nuôi thương phẩmen
dc.typeArticleen
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
item.languageiso639-1vi-
item.grantfulltextopen-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeArticle-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv466S222021072.pdf772.6 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.