Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47184
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Mai Thảo
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Cẩm Mỹ
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Minh Tuấn
dc.date.accessioned2023-12-15T02:07:50Z-
dc.date.available2023-12-15T02:07:50Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321909en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47184-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Hùng Vương) - 2021 - no.23 - tr.69-75 - ISSN.2354-0850en
dc.subjectKhoa học (Đại học Hùng Vương)en
dc.titleNghiên cứu sử dụng phân bón để nâng cao năng suất, chất lượng nguyên liệu búp cho sản xuất matcha tại Phú Thọen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv466S232021069.pdf706.31 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 20

1
checked on Dec 22, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.