Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46470
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrương, Thị Ý Nhi
dc.contributor.authorNguyễn, Minh Chơn
dc.date.accessioned2023-12-15T01:48:26Z-
dc.date.available2023-12-15T01:48:26Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321672en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46470-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesCông thương - 2021 - no.07 - tr.156 - 161 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectCông thươngen
dc.titleKhảo sát khả năng kháng oxy hóa của cao chiết lá và trái cây ổi sẻ (Psidium guajava L.)en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv146S72021156.pdf2.54 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.