Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46311
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Cẩm Tú
dc.contributor.authorPhan, Nguyễn Trang
dc.contributor.authorTống, Thị Ánh Ngọc
dc.date.accessioned2023-12-15T01:47:47Z-
dc.date.available2023-12-15T01:47:47Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=320984en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46311-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.11 - tr.121 - 127 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleÔ nhiễm vi sinh vật trong quy trình chế biến cá tra (Pangasius hypophthalmus): Công đoạn phi lêen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S112021121.pdf
  • Size : 354,36 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.