Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45592
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrương, Thị Thùy Dương
dc.contributor.authorTrần, Thị Hồng Vân
dc.contributor.authorTrần, Thị Huyền Trang
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thanh Tâm
dc.date.accessioned2023-12-15T01:37:33Z-
dc.date.available2023-12-15T01:37:33Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=322235en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45592-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2021 - no.2 - tr.178-183 - ISSN.1859-1868en
dc.subjectTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)en
dc.titleKhẩu phần ăn học sinh dân tộc thiểu số tại hai trường phổ thông dân tộc nội trú trung học cơ sở tỉnh Tỉnh Yên Bái = THE DIETARY INTAKE OF ETHNIC MINORITY STUDENTS AT TWO ETHINIC BOARDING JUNIOR SECONDARY SCHOOLS IN YEN BAI PROVINCEen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv46V504S22021178.pdf
  • Size : 312,84 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.