Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45370
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNgô, Thị Quỳnh Mai
dc.contributor.authorTrần, Thị Ngân
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Phương
dc.date.accessioned2023-12-15T01:36:26Z-
dc.date.available2023-12-15T01:36:26Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=323142en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45370-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2021 - no.Đặc biệt 2 - tr.174-181 - ISSN.1859-1868en
dc.subjectTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)en
dc.titleNghiên cứu thành phần hóa học của vỏ hành tím (Allium ascalonicum)en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv46V503SDB22021174.pdf595.55 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.