Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45359
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Bích Hà
dc.contributor.authorTrần, Hoàng Phương
dc.date.accessioned2023-12-15T01:36:23Z-
dc.date.available2023-12-15T01:36:23Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=323132en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45359-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesPhát triển Khoa học & Công nghệ: Khoa học Tự nhiên (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh) - 2021 - no.3 - tr.1500-1509 - ISSN.2588-106Xen
dc.subjectPhát triển Khoa học & Công nghệ: Khoa học Tự nhiên (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh)en
dc.titleĐiều chế 5-hydroxymethylfurfural từ fructose sử dụng xúc tác acid Brønsteden
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv149V5S320211500.pdf
  • Size : 2,23 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.