Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/44853
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVu, Van Thanh
dc.contributor.authorThan, Thi Binh
dc.date.accessioned2023-12-15T01:30:56Z-
dc.date.available2023-12-15T01:30:56Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=323815en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/44853-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Điều dưỡng - 2021 - no.1 - tr.57-65 - ISSN.2615-9589en
dc.subjectKhoa học Điều dưỡngen
dc.titleKiến thức và thực hành chế độ ăn của bệnh nhân ngoại trú với bệnh tiểu đường tuýp 2 tại Bệnh viện Đa khoa Lạng Sơn năm 2020en
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv485V4S12021057.pdf7.66 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.