Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/44140
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng Trinh
dc.contributor.authorĐậu, Văn Hải
dc.contributor.authorLê, Bá Chung
dc.contributor.authorNguyễn, Viết Nguyên
dc.contributor.authorHoàng, Tuấn Thành
dc.date.accessioned2023-12-15T01:21:52Z-
dc.date.available2023-12-15T01:21:52Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=324940en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/44140-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học công nghệ Chăn nuôi - 2021 - no.124 - tr.44-57 - ISSN.1859-0802en
dc.subjectKhoa học công nghệ Chăn nuôien
dc.titleNghiên cứu xây dựng khẩu phần ăn phù hợp cho vịt Hòa Lan sinh sản với nguồn nguyên liệu địa phươngen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv25S1242021044.pdf
  • Size : 10,3 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.