Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/44140
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng Trinh
dc.contributor.authorĐậu, Văn Hải
dc.contributor.authorLê, Bá Chung
dc.contributor.authorNguyễn, Viết Nguyên
dc.contributor.authorHoàng, Tuấn Thành
dc.date.accessioned2023-12-15T01:21:52Z-
dc.date.available2023-12-15T01:21:52Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=324940en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/44140-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học công nghệ Chăn nuôi - 2021 - no.124 - tr.44-57 - ISSN.1859-0802en
dc.subjectKhoa học công nghệ Chăn nuôien
dc.titleNghiên cứu xây dựng khẩu phần ăn phù hợp cho vịt Hòa Lan sinh sản với nguồn nguyên liệu địa phươngen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv25S1242021044.pdf10.3 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.