Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/43230
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐinh, Tuấn
dc.contributor.authorTrần, Xuân Mậu
dc.contributor.authorNguyễn, Minh Thông
dc.contributor.authorPhạm, Cẩm Nam
dc.date.accessioned2023-12-15T01:10:36Z-
dc.date.available2023-12-15T01:10:36Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=324702en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/43230-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học - Trường Đại học Huế - 2021 - no.1C - tr.113-126 - ISSN.2588-1191en
dc.subjectTạp chí khoa học - Trường Đại học Huếen
dc.titleKhả năng ức chế ăn mòn của amoxicillin trên thép các bon trong môi trường HCl 1Men
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv469V130S1C2021113.pdf1.03 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.