Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42890
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạn, Thị Nguyệt Hằng
dc.contributor.authorTrần, Nguyên Hồng
dc.contributor.authorMontara, Peguero Yanạy
dc.contributor.authorNunez, Figueredo Yanier
dc.date.accessioned2023-12-15T01:05:27Z-
dc.date.available2023-12-15T01:05:27Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=326350en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42890-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesDược liệu - 2021 - no.4 - tr.250-257 - ISSN.1859-4735en
dc.subjectDược liệuen
dc.titleNghiên cúu tác dụng cải thiện suy giảm trí nhớ và bảo vệ tế bào thần kinh của cao chiết giàu flavonoid từ hoa Talìpariti datum (SW.) FryxeHen
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.fulltextCó toàn văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv72V26S042021250.pdf1.15 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.