Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42834
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMai, Thị Vân Anh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Xuân Sâm
dc.contributor.authorNguyễn, Kim Loan
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Hằng
dc.date.accessioned2023-12-15T01:05:12Z-
dc.date.available2023-12-15T01:05:12Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=326293en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42834-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.16 - tr.82-89 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleỨng dụng chế phẩm protease chuyển hóa bã đậu nành thu dịch thủy phân để lên men tạo đồ uốngen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S162021082.pdf1.12 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.