Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42809
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVũ, Thanh Tuấn
dc.contributor.authorLê, Minh Tường
dc.date.accessioned2023-12-15T01:05:05Z-
dc.date.available2023-12-15T01:05:05Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=326220en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42809-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.16 - tr.13-20 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleĐánh giá khả năng phòng trị bệnh thối củ khoai lang do nấm fusarium solani gây ra của một số chủng xạ khuẩnen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S162021013.pdf
  • Size : 1,22 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.