Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42753
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorQuách, Thị Thanh Tâm
dc.contributor.authorVõ, Thị Ngọc Bích
dc.contributor.authorTrần, Đức Tường
dc.contributor.authorBùi, Thị Minh Diệu
dc.date.accessioned2023-12-15T01:04:49Z-
dc.date.available2023-12-15T01:04:49Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=326080en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42753-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.14 - tr.113-117 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng của thức ăn hỗn hợp lúa và trùn quế đến chỉ tiêu thân thịt gà ta gò côngen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S142021113.pdf
  • Size : 912,33 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.