Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42600
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHà, Xuân Bộ
dc.contributor.authorĐặng, Thúy Nhung
dc.date.accessioned2023-12-15T01:00:38Z-
dc.date.available2023-12-15T01:00:38Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=325830en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42600-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.11 - tr.1428-1435 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học nông nghiệp Việt Namen
dc.titleNăng suất thân thịt và chất lượng thịt của gà lai F1(Hồ × Lương Phượng)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv169V19S1120211428.pdf
  • Size : 953,76 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.