Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41850
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Huyền Nga
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Thu Hà
dc.contributor.authorHoàng, Minh Trang
dc.contributor.authorLê, Anh Tuấn
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Việt Hương
dc.date.accessioned2023-12-14T09:16:06Z-
dc.date.available2023-12-14T09:16:06Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=327419en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41850-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesMôi trường - 2021 - no.ĐB - tr.93-97 - ISSN.2615-9597en
dc.subjectMôi trườngen
dc.titleĐánh giá dư lượng nhóm chất Pyrethroid trong một số loại rau tại Hà Nam và nguy cơ rủi ro tới sức khỏe người tiêu dùngen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv359SDB2021093.pdf2.23 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.