Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41814
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Lê, Doãn Dũng | |
dc.contributor.author | Đặng, Thị Yến | |
dc.contributor.author | Vũ, Thị Hường | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Hồng Ngọc | |
dc.contributor.author | Phan, Thị Thùy Dương | |
dc.contributor.author | Phạm, Bảo Huyền Linh | |
dc.contributor.author | Quách, Tú Mỹ | |
dc.date.accessioned | 2023-12-14T09:15:56Z | - |
dc.date.available | 2023-12-14T09:15:56Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=327368 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41814 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học và Công nghệ Việt Nam - 2021 - no.9B - tr.54-59 - ISSN.1859-4794 | en |
dc.subject | Khoa học và Công nghệ Việt Nam | en |
dc.title | Nghiên cứu một số yếu tố ảnh hưởng trong quá trình sản xuất bột dinh dưỡng ăn liền từ ốc gai Indothais lacera (Born, 1778) | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv8S9B2021054.pdf | 510.77 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.