Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41617
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thúy
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Minh Xuân
dc.date.accessioned2023-12-14T09:10:50Z-
dc.date.available2023-12-14T09:10:50Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=327158en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41617-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Đà Nẵng) - 2021 - no.4.2 - tr.58-63 - ISSN.1859-1531en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Đà Nẵng)en
dc.titlePhân lập các chủng probiotics có khả năng kháng vibrio parahaemolyticus gây bệnh hoại tử gan tụy cấp tính trên tômen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv465V19S422021058.pdf
  • Size : 1,51 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.