Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41600
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Duy Vũ
dc.contributor.authorHoàng, Ngọc Đồng
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Minh
dc.date.accessioned2023-12-14T09:10:46Z-
dc.date.available2023-12-14T09:10:46Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=327090en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41600-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Đà Nẵng) - 2021 - no.4.2 - tr.50-53 - ISSN.1859-1531en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Đà Nẵng)en
dc.titleNghiên cứu thực nghiệm quá trình sản xuất than hoạt tính từ gáo dừaen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv465V19S422021050.pdf825.55 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.