Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41268
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNgô, Đại Hùng
dc.contributor.authorTrần, Quốc Tuấn
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Nhật Hằng
dc.contributor.authorNgô, Đại Nghiệp
dc.contributor.authorVõ, Thanh Sang
dc.date.accessioned2023-12-14T09:09:06Z-
dc.date.available2023-12-14T09:09:06Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=313824en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41268-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & Công nghệ Việt Nam - 2021 - no.01B - tr.42-48 - ISSN.1859 - 4794en
dc.subjectKhoa học & Công nghệ Việt Namen
dc.titleKhảo sát điều kiện thu nhận axit gamma-aminobutyric từ dịch cám gạo bằng Lactobacillus = Optimisation of culture conditions for gamma-aminobutyric acid production in rice bran extractsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv8SV63BS012021042.pdf
  • Size : 1,6 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.