Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41001
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhùng, Thị Tuyến
dc.contributor.authorMa, Minh Nguyệt
dc.contributor.authorPhạm, Thanh Hà
dc.contributor.authorNguyễn, Như Ngọc
dc.date.accessioned2023-12-14T09:06:30Z-
dc.date.available2023-12-14T09:06:30Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314694en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41001-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & công nghệ Việt Nam - 2021 - no.03B - tr.12-18 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleHoạt tính chống ôxy hóa, đối kháng của cao chiết từ lá và thành phần tinh dầu loài Bưởi bung (Acronychia pedunculata (L.) Miq.) = Antioxidant, allelopathic activities of leaf extracts and essential oil compositions of Acronychia pedunculata (L.) Miq.en
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.fulltextCó toàn văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv8V63BS032021012.pdf1.04 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.