Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40958
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐào, Thế Anh
dc.date.accessioned2023-12-14T09:06:17Z-
dc.date.available2023-12-14T09:06:17Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314633en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40958-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & công nghệ Việt Nam - 2021 - no.04A - tr.18-20 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titlePhát triển mô hình quản lý chuỗi giá trị nông sản thực phẩm an toàn trong xây dựng nông thôn mớien
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv8S04A2021018.pdf687.13 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

4
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.