Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40882
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Nhật Trinh
dc.contributor.authorTống, Thành Danh
dc.contributor.authorLê, Tiến Dũng
dc.date.accessioned2023-12-14T09:05:55Z-
dc.date.available2023-12-14T09:05:55Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314545en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40882-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2021 - no.1A - tr.51-55 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titleThành phần flavonoid và hoạt tính kháng viêm của cây cam thảo nam Scoparia dulcis = Flavonoid compounds and anti-inflammatory activity from Scoparia dulcis leavesen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V57S1A2021051.pdf
  • Size : 575,5 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.