Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40882
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Nhật Trinh
dc.contributor.authorTống, Thành Danh
dc.contributor.authorLê, Tiến Dũng
dc.date.accessioned2023-12-14T09:05:55Z-
dc.date.available2023-12-14T09:05:55Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314545en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40882-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2021 - no.1A - tr.51-55 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titleThành phần flavonoid và hoạt tính kháng viêm của cây cam thảo nam Scoparia dulcis = Flavonoid compounds and anti-inflammatory activity from Scoparia dulcis leavesen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv403V57S1A2021051.pdf575.5 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.