Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40876
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Hoàng Ty
dc.contributor.authorNguyễn, Khởi Nghĩa
dc.contributor.authorĐỗ, Thành Luân
dc.contributor.authorNguyễn, Hữu Thiện
dc.date.accessioned2023-12-14T09:05:53Z-
dc.date.available2023-12-14T09:05:53Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314538en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40876-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2021 - no.1A - tr.16-25 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng của một số yếu tố môi trường lên khả năng phân hủy phenol của ba dòng nấm men = Effect of some environmental factors on phenol degradation capability of three yeast strainsen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv403V57S1A2021016.pdf964.32 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

3
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.