Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40564
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHà, Lan Anh
dc.contributor.authorPhạm, Đức Khuê
dc.contributor.authorMai, Đình Kiên
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Tươi
dc.contributor.authorVũ, Hoài
dc.contributor.authorVõ, Thị Anh
dc.date.accessioned2023-12-14T09:03:06Z-
dc.date.available2023-12-14T09:03:06Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314706en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40564-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & công nghệ Việt Nam - 2021 - no.03B - tr.60-64 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleXác định mức độ pha trộn đường của cây C4 trong nước hoa quả trên cơ sở thành phần đồng vị cacbon 13 (δ13C) trong đường = Determination of the mixing extent of sugar from C4 plants in juice using the isotopic signature of carbon (δ13C) in sugaren
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv8V63BS032021060.pdf
  • Size : 811,26 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.