Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40508
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐào, Thế Anh
dc.date.accessioned2023-12-14T09:02:47Z-
dc.date.available2023-12-14T09:02:47Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314633en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40508-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & công nghệ Việt Nam - 2021 - no.04A - tr.18-20 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titlePhát triển mô hình quản lý chuỗi giá trị nông sản thực phẩm an toàn trong xây dựng nông thôn mớien
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv8S04A2021018.pdf687.13 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.