Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40434
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMai, Đình Trị
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ngọc Đan
dc.contributor.authorTrần, Huy Khiêm
dc.contributor.authorPhạm, Quang Thọ
dc.contributor.authorDặng, Văn Sơn
dc.contributor.authorNguyễn, Tấn Phát
dc.date.accessioned2023-12-14T09:02:24Z-
dc.date.available2023-12-14T09:02:24Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314542en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40434-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2021 - no.1A - tr.45-50 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titlePhân lập một số hợp chất từ thân rễ ngải tím (Kaempferia parviflora Wall. Ex Baker), họ gừng (Zingiberaceae) = Chemical constituents of the rhizomes of Kaempferia parvifloraen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403V57S1A2021045.pdf669.37 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.