Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40426
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Hoàng Ty
dc.contributor.authorNguyễn, Khởi Nghĩa
dc.contributor.authorĐỗ, Thành Luân
dc.contributor.authorNguyễn, Hữu Thiện
dc.date.accessioned2023-12-14T09:02:21Z-
dc.date.available2023-12-14T09:02:21Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314538en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40426-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2021 - no.1A - tr.16-25 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng của một số yếu tố môi trường lên khả năng phân hủy phenol của ba dòng nấm men = Effect of some environmental factors on phenol degradation capability of three yeast strainsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V57S1A2021016.pdf
  • Size : 964,32 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.