Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40019
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Hương
dc.contributor.authorNguyễn, Quốc Hùng
dc.contributor.authorĐoàn, Văn Lư
dc.date.accessioned2023-12-14T08:58:34Z-
dc.date.available2023-12-14T08:58:34Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314851en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40019-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.3+4 - tr.137 - 142 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleKết quả nghiên cứu biện pháp kỹ thuật cắt tỉa cho giống Thanh Long ruột đỏ TL15 tại Hà Nội = Study results of pruning techniques on the red fresh dragon fruit variety TL5 in Ha Noien
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S3+42021137.pdf
  • Size : 295,73 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.