Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39774
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Mỹ Phượng
dc.date.accessioned2023-12-14T08:55:22Z-
dc.date.available2023-12-14T08:55:22Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=315579en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39774-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesGiáo chức Việt Nam - 2021 - no.167 - tr.102-104 - ISSN.1859-2902en
dc.subjectGiáo chức Việt Namen
dc.titleTách tinh dầu vỏ quả quất bằng phương pháp chưng cất lôi cuốn hơi nước cổ điển và phương pháp ngâm chiết = Separation of kumquat peel oil using the classical steam distillation and extraction methoden
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv436S1672021102.pdf3.6 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.